404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الخميس، 26 نوفمبر 2015

    طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى

    طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى

     طريقة عمل اللازانيا بالمشروم والجبنه الماسكربوني من المطبخ الايطالى


    بسم الله الرحمن الرحيم

    المقادير:
    لازانيا
    توم
    زبده
    بصله
    مكعب مرقه
    جبنه ماسكربون
    كريمه
    بقدونس
    ملحي و فلفلي
    جوزه الطيب
    جبنه شيدر
    الطريقه:
    1- طبعا اول خطوه هنكون سالقين اللازانيا و بعدها هنجيب الطاسه و ننزل بالزبده و التومه و البصله والمشروم ونشوحهم كويس مع بعض.
    2- بعدها هننزل بمكعب المرقه و ملحي و فلفلي وجوزه الطيب.
    3- وننزل عليهم بالجبنه والكريمه و البقدونس و نسيبهم علي النار دقيقتين بس.
    4- هنجيب الصينيه ونرص فيها شرايح اللازانيا و ننزل بمعلقه من الخليط وهكذا واخر حاجه هنديها رشه زيت زتون والجبنه الشيدر و تتدخل فرن لمده ربع او تلت ساعه.
    وبالف هنااااا
    -

    -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -