404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الثلاثاء، 22 سبتمبر 2015

    محشي فلفل باللحم المفروم

     طبق اليوم: محشي فلفل باللحم المفروم

    نقدم لكم طبق اليوم، محشي فلفل باللحم المفروم.

    المقادير:

    من ١٦ لـ ١٨ حبة فلفل بلدي متوسطة الحجم

    300 جرام من اللحم المفروم

    1 بصلة متوسطة الحجم

    1 كوب أرز مغسول

    2 ملاعق طعام من معجون الطماطم 

    2 ملاعق طعام من زيت الزيتون

    ٢ حبة طماطم

    ملح و نعناع ناشف و فلفل

    الطريقة:

    اقطعي راس الفلفل و اسحبي الجزء اللي شايل البزر و اغسلي الفلفل كويس و خدي على صباعك شوية ملح و حطيه في الفلفل

    يوضع اللحم المفروم في وعاء عميق. يضاف البصل المفروم والأرز المغسول، ومعجون الطماطم والملح والتوابل. و اخلطيهم كويس بايدك

    املي خليط الرز و الحم المفروم في الفلفل. و سيبي مساحة في الجزء العلوي

    حطي شرائح الطماطم على الفلفل

    في طبق تاني صغير حطي معجون الصلصة و عليها كوباية مياه صغيره و قلبيها كويس

    ثم يوضع الفلفل في حلة و يتصب عليه الصلصة لغاية ما الصلصة توصل لنصف الحلة

    ضيفي معلقة او ٢ طعام من زيت الزيتون

    غطي الحلة و سيبيها على النار لمدة ساعة الا ربع تقريبا

    بعد كده تشيليها من على النار و الفلفل يتقدم مع سلاطة زبادي

    , , , , , -

    , , , , , -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -