404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الأربعاء، 23 سبتمبر 2015

    الكانيلوني باللحمة !!

    "مقادير العجينه:
    كوب دقيق
    كوب حليب
    بيضه
    وملح وفلفل اسود


    . نخلط كله ف الكيتشن ماشين..وبعدين نسويها فى طاسه مدهونه زيت بسيط وتتسوى على الوجهين
    والحشو لحمه مفرومه معصجه
    والصوص ده بيكون صلصه طماطم وعليه رشه ملح وزعتر وفلفل اسود
    وبعدين نلف اللحمه المعصجه فى العجينه اللى سوينها 
    ونجيب طاجن اوصينية ونحط تحت معلقتين من الصوص الطماطم
    ونرص الكانيلونى ونحط عليه صوص طماطم وعلى الوش موتزاريلا وندخله الفرن"
    -

    -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -