404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الثلاثاء، 6 يناير 2015

    طريقة عمل ستيك مشوى بالتوابل والتوم

     طريقة عمل ستيك مشوى بالتوابل والتوم

    المدة: حوالي ساعة

    الصعوبة: متوسطة

    عدد اﻷفراد :1 - 3


    المكونات

    • نص كوب خل بلسمى (خل ايطالى)

    • ربع كوب صوص صويا

    • 3 ملعقة كبيرة ثوم مفروم

    • 2 ملعقة كبيرة عسل

    • 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

    • 2 ملعقة شاي فلفل اسود مطحون

    • 1 ملعقة شاي صلصة رسيسترشاير (صوص صويا مع خل)

    • 1 ملعقة شاي بصل مفروم

    • نص ملعقة شاي ملح

    • نص ملعقة شاي توابل

    • رشة شطة

    • 1 كيلو شرايح لحم ستيك

    طريقة العمل

    1. فى اناء غويط اخلطى الخل مع صوص الصويا مع الثوم المفروم والعسل وزيت الزيتون مع الفلفل الاسود مع صلصة رسيسترشاير، والبصل المفروم والملح والتوابل مع الشطة.

    2. ثم قومى بتتبيل شرايح الستيك جيدا واتركيها فى التلاجة من يوم ليومين.

    3. بعد اخراجها من التلاجة، قومى بتشغيل الشواية على نار متوسطة ثم نار عالية.

    4. اثناء ذلك قومى بدهن جريل الشواية بالزيت.

    5. ثم قومى بشوى اللحمة، كل جنب حوالى 7 دقايق.

    6. وتقدم، وبالهنا والشفا...

    , , , , , -

    , , , , , -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    هناك تعليق واحد:

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -