404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الثلاثاء، 9 ديسمبر 2014

    طريقة عمل كيكة الشاتوه

        طريقة عمل كيكة الشاتوه
    كيكة شيكولاته طعمها رائع و سهلة التحضير
    وقت التحضير : 10 دقائق
    وقت الطهي : 45 دقيقة
    الوقت الكلى : 55 دقيقة
    عدد الاشخاص :8
    المقادير:
    • 4 x عدد بيضة
    • 0.8 x رشة ملح (ذرة)
    • 0.8 x كيس باكينج بودر
    • 0.8 x كوب (240 مللى) لبن كامل الدسم
    • 0.8 x كوب (140 جرام) دقيق
    • ½ x كوب (140 جرام) سكر (أو كوب كامل..حسب الرغبة)
    • ½ x كوب (240 مللى) شيكولاته سايحة
    • ½ x كوب (240 مللى) زبدة
    • ½ x معلقة صغيرة فانيليا
    • ½ x كوب (240 مللى) كاكاو
    • ½ x كوب (240 مللى) زيت عباد شمس
    طريقة العمل:
    1. أولا اضربى السكر والزبدة والزيت واللبن والكاكاو ونص كوباية الشيكولاته(و نسيب النص التاني على جنب).
    2. وضيفى البيض ونستمر في الضرب.
    3. ثم ضيفى الدقيق والباكين باودروالفانيليا والملح واستمرى في الضرب.
    4. ادخليها الفرن لمدة 45 دقيقة - أول نص ساعة على درجة حرارة 160 ثم قللى درجة الحرارة شوية لـ140.
    5. بعد ما تخرجيها من الفرن وهي سخنة ضيفى عليها نص كوباية الشيكولاته السايحة المتبقية.
    , , , , , , , , , , -

    , , , , , , , , , , -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -