404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الثلاثاء، 6 أغسطس 2013

    سمك القد المشوي والبطاطا مع البرتقال Roasted Cod and Potatoes with Orange Butter Gremolata

    سمك القد المشوي والبطاطا مع البرتقال Roasted Cod and Potatoes with Orange Butter Gremolata

    Ingredients

        1 1/2 lbs Yukon Gold potatoes (about 4 medium)
        1 Tbsp olive oil plus additional for oiling pan
        2 Tbsp thinly sliced unsalted butter, softened
        2 Tbsp finely chopped flat-leaf parsley
        1 1/2 tsp grated orange zest
        1 1/2 tsp orange juice
        1 1/2 lbs cod fillet (1 1/4-inch at thickest), cut into 4 portions

    Roasted Cod and Potatoes with Orange Butter Gremolata 

    Directions

        Put a rack in lower third of oven and preheat oven to 425 F. Lightly oil a large 4 sided sheet pan (18- by 13-inches).
        Cut potatoes into 3/4-inch wide wedges and toss with 1 Tbsp oil and 1/4 tsp each salt and pepper. Put cut sides down in pan and roast until bottom sides are golden, about 18 minutes.
        Meanwhile, stir together butter, parsley, orange zest and juice, 1/8 tsp salt and 1/4 tsp pepper. Turn potatoes to other cut side and push to one side of pan. Pat fish dry, then add to pan, tucking under thin ends. Drizzle fish with remaining Tbsp oil and lightly season with salt and pepper. Roast until fish is just cooked through, 10 to 12 minutes.

       
    -

    -

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -