404
نعتذر , لا نستطيع ايجاد الصفحة المطلوبة
  • العودة الى الصفحة الرئيسية
  • الأحد، 24 يناير، 2016

    جديد ..دبابيس الفراخ مع الخضار

    جديد ..دبابيس الفراخ مع الخضار

     كيلو دبابيس فراخ
                نصف كيلو بطاطس صغير
                نصف كيلو كوسه صغيرة
               نصف كيلو جزرصغير 
              نصف كيلو طماطما 
             نصف كيلو بصل 
             حبهان ورق لوار 
           كركم وكسبرة وكمون وفلفل اسود ملح بهارات فراخ ولميونه 


    يتم  غسل الدبابيس بالخل والكركم وتشطف جيداا 
    ثم تحضرى صينه وترص الطماطما الى اربع وترص ثم البصل اربع وترص ثم الجزر صحيح والكوسه والبطاطس بدون تقطيع ثم الدبابيس وتخلط البهارات مع بعض مع كوب شوربه بدون ملح وترش على الدبابيس ثم تغطى بورق الومنيوم وتدخل الفران من تحت لمده ساعه ثم تحت الشويه حتى يتغير لونه الدبابيس !!   

    طعم البيوت مدونة متخصصة لحواء من حيث الطبخ والموضة والاناقة والجمال والمكياج واطلالات المشاهير والاكسسوارت الحريمي والاثاث والديكور وصحة الاطفال وصحة المرأة العربية

    الكاتب : طعم البيوت

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    جميع الحقوق محفوظة ل طعم البيوت -